Paus
Wednesday, January 24, 2007
"Nej, vi kan inte hjälpa dig just nu", "Nej, du får ringa tillbaka under våra telefontider", "Nej, det kan ta ett par månader innan du får hjälp", "Oj, det lät inte så roligt men tyvärr kan vi inte hjälpa dig", "Nej, jag har ingen aning om vart du kan vända dig någonstans".

Sen ett par månader tillbaka har mitt liv sats på paus. I väntan på Sveriges underbara vårdsystem ska fungera. Så förbannat trött. Varför ska jag orka bry mig när de uppenbarligen inte gör det? Om jag inte klarar skolan förlorar jag csn och sen min lägenhet. Toppen. Isolation. Paus.
In Germany
Friday, January 12, 2007
Sitter har nere, vilket syns pa inga A med potatisar ovanpa, och är pa ett konvent/konferans. Riktigt kul, super pa nätterna och jobbar pa dagarna. Helt enligt min mening. Större delen av tiden vet jag dock inte pa vilket sprak jag pratar eftersom tyska, svenska och engelska snurrar allt runt i huvudet. Spinner vidare och ska ta mig en harlig drink för 4 euro, ja helt otroligt!
"Jag har kommit på det..."
Tuesday, January 02, 2007
"... jag vet hur vi ska bli riktigt rika!" Jag till Kazai tidigare idag.

Idéen står kvar och jag inser att jag gör ett dumt misstag nu när jag avslöjar min mulitmiljonärsidé här på webben. Väldigt basic need som alla behöver. Skyltar. Ja, för återigen så fanns det inga skyltar och jag gick hejdlöst vilse trots att jag frågade tre personer och skällde ut ännu fler. 20 min senare var jag på sjukhuset, sånt som det verkligen borde vara skyltat till, vilket borde tagit mig ca 3 min. Men nej, varför skylta när alla hittar ialla fall? Varför ens skylta till centrum ifrån pendeltåget? Verkar väl jättedumt. Så jag kom på det. Alla vill ha skyltarna men igen gör dem och kommunen förtår inte hur man beställer skyltar. Företaget hittar alltså luckorna, där det behövs fler skyltar och ringer upp behöriga för att ge dem ett ukrativt erbjudande. It´s a done deal! Ialla fall i mitt huvud.

Efter en veckas koma kastar jag den "nya medicinen" och går över på en annan. Hoppas den här fungerar bättre än den sista. Det var längre sen jag fick ont i ryggen pga av att jag sov för mycket.

Nyår förflöt mysig bland vänner blandat med divese alkeholhaltiga drycker. Allt klädd i mjukisbyxor som var temat för festen, helt klart soft.

Men dessa förbannade smällare förstår jag mig lika lite på som alla överdrivna juldekorationerna. (Som jag pratat om tidigare). Såhärmed lovar jag att om ni ger mig pengarna som ni skulle lagt ut för raketerna så skall jag, i färgglada kläder, 5 sek, hoppa och studsa framför er och skrika "pang-pang". Hell, om ni betalar tillräkligt mycket så kanske det till och med blir bodypainting istället för de färgglada kläderna! Och om ni nu mor förmådan kan mostå mitt fantastiska erbjudande så lär er först att sikta. Det fanns en gubbe vid vattnet där vi stod och tittade på fyrverkerierna som lyckades pricka helt fel inte en, inte två utan hela tre gånger trots, eller kanske just därför, att vi gick och sa till honom efter första gången han sköt en pjäs till en fyrverkeribomb på Kazais fot. Nästa fel var att han lyckades skjuta en raket in bland en barnfamilj och tända eld på en påse som låg där. Jävla tur att det inte fanns smällare i den.

Men visst, jag har mina laster jag också. För mina julklapps pengar var jag och shoppade idag. Och lyckades, mot alla odds, få den helt slutsålda - aldrig satt på rea - kjolen för 70% off! Jippi! Har inte ens hittat den på orginalhyllorna sen flera månader tillbaka.

Gammal Nyårstradition är ju att titta på "Dinner for one" men eftersom de senaste åren har bestått utav festande utan TV så var det bra länge sen jag såg och njöt av den. So enjoy! Och och någon fortfarande har den gamla versionen inspelad, den svenska varianten med filmjölk istället för alkehol så är jag jävligt intresserad av att få tag i den. Vilket humorgäng gjorde den överhuvetaget?


Dagens film: The Departed, (riktig snygg cirkelintrig med oväntat slut)
Gårdagens film: Lord of War, (Väldigt bra men i den totala paltkoman så sommande vi båda, alltså måste jag se om minst hälften av filmen. Tack Kazai, för att jag för en gångs skull slapp sova film ensam.)