Filmmaraton
Monday, September 24, 2007
Halvetesveckan bakom mig? Nja, den här började inte heller så roligt. Läkarbesök och allmänt ajaj. Suck. Tycker synd om sig själv. På vägen hem gick cykeln sönder lite till. Undra hur länge den håller. Antingen hade den blåst omkull eller så har någon knuffat den, vet inte längre vad jag ska tro. Vet bara att jag vill flytta härifrån. Långt bort. Vartfansomhelst.

Dagens Musik: Detektivbyrån
Dagens youtube: Varning! Den kan förstöra din naiva fantasi!



Dagens fyra filmer:
The Notebook - Riktigt bra och ska inte ses på fastande mage om man inte vill böla som en liten unge. Sorligt men mysig historia. Kärlek, förlorad men återfunnen.
The Virgin Suicides - Skum men intressant film. Märklig men underhållande.
Bee Season - Var väldigt lovande men avslutades precis som förra filmen på skumt sätt. Knöt inte historien tillsammans. Grymma specialeffekter och bra känsla men för mycker förvirring och noll klarhet.
The Fountain - Underbart vackert filmspråk. Långsam film men finstilst. Man behöver ge den en chans och inte dömma för tidigt. Behöver avnjutas med bra ljud och bild i tyst ostört rum med ett öppet sinne. Fantastisk.

Helgens filmer:
The princess Bride - Saga om en prinsessa. Hade fått höra gått om den men kan inte säga att den levde upp till det alls. Hade varit bra om skådisarna gjort vad de skulle, nämligen spela!
Alexander - Skyssta scener men budgeten lever inte upp till skådisarna här heller. De borde kunna bättre. Den håller inte. Även om den är snygg.
The Basketball Diaries - Länge sen jag såg den sist. Underbar film. Bra spelad och känns långt in under huden.
This entry was posted on Monday, September 24, 2007 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comments:

On Tuesday, September 25, 2007 at 5:12:00 PM GMT+2 , Anonymous said...

Dagens tips: "Bestefar og jeg" - http://www.youtube.com/watch?v=4YFmCAdhdNQ

 
On Saturday, September 29, 2007 at 10:06:00 PM GMT+2 , isobelll said...

hahaha!

 
On Friday, October 5, 2007 at 8:48:00 AM GMT+2 , Anonymous said...

Ta det Jävligt lugnt med tomten, han är inte att leka med. Ta bara meningen "hohoho, finns här några snälla barn?" bara jag som vädrar peddo-varningar. Vi säger åt barnen att inte ta emot godis och presenter från främlingar men ändå, varje jul kommer denna tjocka äldre herre och överöser dem med presenter... akta!