Fasta o Gnäll
Thursday, November 30, 2006
Strömavbrott under tidigare blogginlägg, resultat att jag surnar till och inte orkar skriva om det.

Pga läkarbesök är jag satt på fasta. Hemskt. Visst har jag tidigare i mitt liv gått lång tid utan att äta men då har jag bestämt det själv eller inte haft tid. När man inte får något så blir det alltid extra spänande. Visste inte riktigt hur mycket jag tyckte om mat. All mat. Vad som helst. Fooood.

Note so self: Nästa gång du fastar, stäng av all form av kommunication till omvärlden. Framförallt nära och kära, du blir på fördjävligt humör.

Det borde seriöst finnas lås på mobiler och annat som inte bara kan känna av o du är full och kommer att säga något dumt (vilket faktist inte hänt mig än) eller om du är på pissdåligt humör och bara vill säga rent elaka saker.

Needless to say att jag inte pluggat speciellt bra de senaste dagarna. Dessutom var jag i Gävle, av alla ställen, i helgen på distriktsträff mellan Sverok Stockholm och Sverok Gävledala. Rätt mysigt även om det kunde varit mer folk där.

Det finns få saker som är så deprimerande som när du går upp mitt på dagen och inser att nej, det blir inte bättre än såhär. Kl är 11 på förmiddagen och du kan inte skylla på att solen inte gått upp helt än. Inte konstigt att elräkningarna går upp på vintern. Alla lamporna måste ju vara tända ifall man vill hitta runt i lägenheten även på dagen. Kan någon tala om för mig vem som hade den brillianta idén med vinterhalvåret? Varför kan vi inte bara göra som de interligenta djuren, sova!

Tror fan jag är en av de få studenterna som faktiskt lyckas spara bufferten vi fick i sommras för december. Vet att jag står utan skyddsnät. Utan rika svärföreldrar som jag kan luta mig på i västa nödfall. Utan rika föräldrar eller släktingar. Men hur jag än vrider och vänder på slantarna så äter räkningarna upp allt. Måste hitta billigare boende. Kan få panik av att bara tänka på ekonomin. Känns som det är en röd och väldigt lång tråd i mitt liv, alltid pengaproblem. Tänk om jag någon gång kunde få slippa dem. Om ekonomin bara kunde få lösa sig automagiskt. Finns det ett piller jag kan ta för mer pengar?

Dagens mat: Allting som man kan stoppa i magen
Dagens drömresemål: Thailand eller vilket annat ställe som helst med mer sol än här
| |
This entry was posted on Thursday, November 30, 2006 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

On Sunday, December 3, 2006 at 9:02:00 PM GMT+1 , Anonymous said...

kramar, inte lätt att fasta... Fattar inte hur NÅGON kan lyckas spara de där futtiga extra lapparna man får i början på terminen.