Välkommen tillbaka!
Saturday, March 24, 2007
Det var länge sen, nu är det inte långt kvar. Solen kommer sakta men säkert tillbaka och allt liv återvänder. Tillsammans med kanadagässen som redan är i småland, snart snart kan vi öppna och vädra ut vinterdammet. Ett tjockt lager skit har lagt sig på bokhyllorna men det har varit för mörkt så vi har inte sett det förens nu. För den uppmärksamme blir detta en smärre mardröm. "Jösses, ser fönstrena verkligen ut sådär?" snurrar ikapp med morgonnyheternas grymma verklighet.

Lust.

Förrvirrade tankar som inte går att kordinera. Hela dagen igår var det som ett Riki Lake show i huvet, inget vettigt innehåll. Tankspridd. Kär. Vår.

Hård, glad, färgglad musik sprutar ut i rummet. Svårt att sitta stilla. Fjärilarna i magen har gett vika för den stora svärmen med humlor som har hittat dit. Kan inte sluta le. Alla monster samlas snällt in och släpps ut i trädgården att arbeta. Tänk att det ska vara så svårt att komma ihåg vad vi var rädda för.
| |
This entry was posted on Saturday, March 24, 2007 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments: