"Icke" date
Friday, December 21, 2007
Har hämtat ut mer "Books of Magic" av Neil Gaiman idag. Skön vinterläsning. Och plöjingen för att lyckas läsa allt denna man har skrivit fortsätter. Sovit och slöat alldeles för mycket men kvällen spenderades inne i stan i sällskap av Kazai. Det kanske inte var en bra idé att träffas men vi råkade hamna på en spontan "icke" date. Kokoy har möjligtvis den bästa maten ever, förutom sushi så finns det massor av andra spännande japanska rätter och mängder av vego alternativ. De gör till o med sin egen tofu! Hur folk kan sakna kött när det finns sån här mat kommer för evigt vara ett mysterium för mig.

Sen blev det bio - Guldkompassen. Riktigt söt film som vinner mest på den underbara sagostunden och de sjukt bra animationerna. Djuren är hur söta som helst och jag är helt kär. Replikerna är tyvärr lite konstrade och även om storyn håller så faller den aningen platt ibland. Men kämpa på, värd att se på bio och mer sagor till folket!

Har fallit offer för synden och faktiskt köpt två julklappar, väl behövda och tankfulla. Även fått väldigt uppskattade klappar av Kazai idag. Överaskande perfekta! Tack ännu en gång, ska njuta av teater i vår! Det finaste man kan ge en annan människa är upplevelser.

Saknar redan skolan även om sova var riktigt skönt. Går upp halv sju i vanliga fall... När jag läste runt på Gaimans sida så hittade jag den här i en av hand blogginlägg. Vem vet, kanske storebrorsan till Nanowo och Kaminari? Hur som är den jättesöt och jag är riktigt nöjd med att naturen fortsätter att överaska oss. Ska tydligen vara den störrsta råttan, fem gånger större än våra stadsråttor och totalt orädd.

Dagens film: Guldkompassen
Dagens låt: Muse - Map of the problematiuqe
This entry was posted on Friday, December 21, 2007 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments: