Fredagkväll
Friday, June 09, 2006
Det är sol ute och varmt, perfekt för en kväll i vitabergsparken tittandes på Jonas Gardell men nä, så roligt har vi inte. Jag sitter på kansliet, efter att ha lämnat vännerna på söderkällaren, och ska snart börja jobba. Lika bra nu när jag ändå är i stan och missat föreställningen efter att SL försenade sig i mer än 2 timmar! Jag menar det är ju sol och sommar, klart SL måste ha signalfel. I höstas var det löv på spåren, mycket märkligt då de aldrig brukar var löv någonstans på hösten. På vintern är det snö på spåren, då kan inte tåget åka heller men på sommaren har vi sol. Kanske signalsystemet är på kreta eller tittar på lämplig tråkig fotbollsmatsch? Och för att åka taxi med reseersättningen så måste taxin ta sig dit mna har beställt den och du måste lägga ut några hundralappar som kanske SL bestämmer sig för att betala tillbaka lite senare. Irritation.

Jobba lite snabbt nu och sen åka tillbaka till söder, har massvis med jobb hemma med men jag stod inte ut att vara i samma lägenhet som monstret.
| |
This entry was posted on Friday, June 09, 2006 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments: