Ren våldtäkt
Monday, August 06, 2007
Here we go again, att de aldrig lär sig. Seriöst, vem kan ta på sig att göra lite välbehövlig samhällstjänst? Nu har moderaterna bestämt sig för att de ska sattsa mer pengar på att få bort klottret i stockholm än de har sattsats på våldtäkter under de senaste tre åren. Va? Vad fan sysslar ni med?

Ska jag alltså kunna bli våldtagen på en ren bänk? Eller känna smärtan och samtidigt titta upp glatt på en ren betongvägg? Är det det som är meningen med sammhällsskydd? Önskar någon kunde våldta dem och sätta dem framför en vit vägg efteråt... Nu ska det till och med förbjudas att sätta upp platser där det är ok med laglig klottring. Gah! Men det är ju så man får bort förstörelsen. Och visst, klotter är inte snyggt men graffiti är hur bra som helst. Och hellre det än en knallgul tunnelbanevagn som är inklädd i bannanreklam. Urk!


NU: Mer mys med morsan
Dagens citat: "Om jag skulle vilja ha tort vin så skulle jag lika gärna kunna slicka av mina böcker och dricka en munfull vodka efteråt"
Dagens pryl: En jättehäfftig digitalkamera! Skuttar! Min studentenpresent. Skutta jämfota och fotta allt! Be aware, here I come!
Dagens musiktips; Soundtracket till en av mina favofilmer; Dagens youtube: Queen of the Damned

| |
This entry was posted on Monday, August 06, 2007 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

On Tuesday, August 7, 2007 at 6:14:00 PM GMT+2 , Anonymous said...

Död åt borgarjävlarna! alltså det här jävla samhället är på väg åt helvete fullständigt.

 
On Friday, August 10, 2007 at 7:59:00 PM GMT+2 , Anonymous said...

Att de ens törs att offentliggöra sådana sjuka värderingar!

 
On Sunday, August 12, 2007 at 10:34:00 PM GMT+2 , isobelll said...

Japp, helt vidrigt. Förstår inte världen längre.

 
On Thursday, August 16, 2007 at 10:43:00 PM GMT+2 , Wilhelm Raab said...

Var finns länk till det där? Ja har varit typ isolerad och borta och missat det helt, men det där är otroligt bisarrt!